Månedlig arkiv: oktober 2010

Parkering for hjemmesykepleien

Det er fra nå av reservert parkeringsplass for hjemmesykepleien til venstre for trappen, ettersom disse daglig gjør en flott innsats for flere av beboerne i borettslaget vårt.

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Parkering for hjemmesykepleien

Asfaltering

En gang i løpet av de to kommende uker vil det bli asfaltert hull på parkeringsplassen, samt hullet i bakken på nordsiden av byggene.

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Asfaltering

Mer om ny renovasjonsordning

Nå er det avklart at restavfall blir tømt en gang i uken, og at dette blir gjort fredager. Videre vil glass og metall, samt papir og papp bli tømt hver fjerde uke. Ukedag for dette er ikke avklart enda. Det … Les videre

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Mer om ny renovasjonsordning

Ny styreleder og medlemmer i styret

På den ekstraordinære generalforsamlingen ble nytt styre valgt. Tidligere styremedlem Rune Haugan ble valgt til styreleder, mens Tomm Saastad gikk fra varamedlem til styremedlem. Roar Verpesdal ble valgt inn som varamedlem. Vi ønsker det nye styret lykke til!

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Ny styreleder og medlemmer i styret

Ekstraordinær generalforsamling

Det kalles inn til ekstraordinær generalforsamling i Refsnesalléen 4 Borettslag, tirsdag 12. oktober 2010 kl. 18.00 i Refsnes fritidshus. Grunnen til at det avholdes en ekstraordinær generalforsamling er at man skal velge ny styreleder, ett nytt styremedlem og varamedlem. Dette … Les videre

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Ekstraordinær generalforsamling