Informasjonsskriv fra styremøte 30 mars 2016

 

Dugnad: Styret har satt av fredag 29. april til dugnad. I år har vi bestemt at sykkelbodene skal males på dugnad. Det vil bli satt opp stillaser og bodene vil bli vasket et par dager før dugnaden. Et eget skriv om dugnaden kommer på oppslagstavla i oppgangene snart. Vi håper dere holder av dagen, og møter opp mannsterke.

 

Radon: Radon målingen avsluttes i slutten av april. Et eget skriv om hvordan innsamlingen vil foregå vil bli hengt opp på oppslagstavla i oppgangene. Følg med på tavla til dere som har sporfilmer.

 

Balkonger: Alle beboere må vise hensyn og forsiktighet når dere skal vaske og feie på balkongen. Beboere under oss opplever at det spruter gammel møkkete såpevann og div ned og inn på naboers balkonger og terrasser.

Vanning av blomster i balkongkasser må også gjøres med forsiktighet.

 

Søppelconteinere: Søppel må IKKE settes utenfor søppelconteinere. Movar som henter søppelen hos oss, tar ikke med seg søppel som er satt utenfor containerne. Oppryddingen er det syret som må gjøre, og dette koster både tid og penger.

 

Reklame: Styret har ringt og klaget på reklame og gratisaviser, som blir kastet på gulvet innenfor hoveddørene. Distributørene beklager dette. Hvis innkastsprekken på postkassene er for liten. Er budbringerne instruert til å levere på dørene. Får dere som ikke vil ha reklame levert på døren, må reserveres med klistremerker på dørkarmen. Styret vil ringe og klage til distributørene, så fort reklamer ligger innenfor hoveddøren i oppgangene.

 

 

Forslag og klager sendes skiftelig til styret for behandling.

 

Mvh  Styret

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.