Informasjonsskriv fra styremøte 26 april 2016

Dugnad: Tusen takk til alle som deltok på dugnaden. Kjempe innsats fra dere. Vi hørte det måtte være ny rekord på oppmøte. Ingen hadde sett så mange på dugnaden før. Vi har telt over hvor mange som var med, og hele 43 personer hadde skrevet seg opp på oppmøtelista. Det ble ryddet rundt blokkene, sykkelbodene ble malt, kjellere og boder ble ryddet, og vi fikk plantet nye blomster.

Trappevask: Styreleder har hatt møte med dagelig leder i A-renhold ang generelt dårlig trappevask. Renholderne skulle bli flinkere til og gjøre rent i trappene. A-renhold ønsker at dørmatter og private pynteting blir tatt inn før vask av trapper. Det vil bli vasket rundt private pynteting, hvis det blir stående ute på trappa. Dørmattene blir ikke satt opp etter veggen lenger, da dette var ønsker fra beboere på generalforsamlingen i mars.

Radon: Nesten alle radonmålere er blitt samlet inn. Mangler kun noen få stykker. Radonfilmene vil bli sendt inn om et par dager. Styret venter svar på målingene i slutten av mai.

Reklame i trappeoppgangene: Det ser ut til at distributørene av reklame og aviser har sluttet med og legge reklamene på gulvet i trappeoppgangene. Dette synes vi er bra. Vi ser likevel at noen beboere kaster relame sin på gulvet. Dette må vi ha en slutt på. Hvis dere ikke vil ha reklamen. Så klister på en NEI TAKK til reklame på postkassen.

Mhv Styret.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.