Infoskriv fra styremøte 2 juni 2016

 

Radon: Da har resultatene på radonen kommet. Det var en leilighet med litt forhøye verdier, i blokk 21.Det var litt verre i blokk 23. Der hadde nesten alle leiligheter i bunn får høye verdier.Borettslaget og beboere må utføre tiltak for å få radonverdiene ned.Styret vil holde et informasjonsmøte eller komme på dør til dør, får dere det gjelder.Når dette blir er litt usikkert enda.

Oppmerking av P-plass: I løpet av sommeren vil det bli markert opp parkeringsplasser.

Henger: Borettslaget har fått tilbud om å kjøpe en brukt henger fra en beboer i borettslaget. Styret har valgt å kjøpe denne. Hengeren vil dere kunne låne. Tom Saastad vil ha ansvar får utlån.

Markise: Til dere som skal bytte markise. Dere må ha markiseduk som er vedtatt i styret, som er den bers/gule, grå duken, de fleste har. Eller tilnærmet det samme. Dette for at det skal gi et helhetsinntrykk fra utsiden.

Nytt! Styret godtar ensfargete lyse grå duk, da det er noen markiselevrandører som har gul stripete markiseduken utgått fra markedet.

Blomster: Vi har ingen som har ansvar får å vanne felles blomstene hos oss.Håper dere kan bidra til å gi alle blomstene vann, når dere ser dem trenger det.

 

 Styret vil ønske alle en riktig god sommer!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.