Fasiliteter og vedlikehold

Vedlikehold

Borettslaget kjøper tjenester for daglig vedlikehold. I dette inngår utvendig vedlikehold av grøntareal (klipping av plen, hekker og busker etc.), snømåking av fellesareal (parkeringsplass og vei) og generell vaktmestertjeneste. Videre kjøper man tjeneste for innvendig vedlikehold i form av trappevask og vaktmestertjeneste.

Renovasjonstjeneste utføres av Movar i Moss kommune.

Fasiliteter

I borettslaget er det en rekke fasiliteter som står til disposisjon for beboerne. Under følger liten beskrivelse av det man finner både ute og inne.

Parkering

Det er parkering for beboere på nedsiden av bygningene. Parkering mot hekken krever at man har hengt opp lapp med leilighetsnummer, mens parkering ut mot veien gjøres fritt. Dette er privat parkering og skal ikke benyttes av andre enn beboerne og besøkende.

Uteplasser

På nordre plen er det opparbeidet en sittegruppe med grillkrok. Her er det mulig å grille med kull, mens man er godt skjermet mot vind fra sør. Det er sitteplasser på tre rasteplassbord og to benker med bord, samt noen stoler.

Grillkrok på norde plen

Sittegruppe ved trappen

På platået i trappen som får mellom bygningene (21 og 23) er det satt opp et rasteplassbord, for den som enten vil ta en liten rast på vei opp trappen eller nyte ettermiddagssolen blant folk.

Tak på redskapsbod

På baksiden og mellom bygningene står det en redskapsbod, som har en takterrase til fri benyttelse. Her finner man et bord med tilhørende benk og stoler, hvor man kan sitte og nyte kveldssolen.

Boder

Borettslaget har sykkelboder for parkering og sikker oppbevaring av sykler. Videre er det muligheter for å spyle og vaske sykler ved en av bodene. På bildet over vises en redskapsbod, hvor man har mulighet for å gjøre enkle reperasjoner og arbeid innendørs.

Vaskerom

Hvert bygg har et vaskerom med to vaskemaskiner, en tørketrommel, en sentrifuge og en rulle. Prisen for en vask er 8 kr og det er samme pris for bruk av tørketrommel i en halv time. Maskinene aksepterer kun kronestykker.